Nehézgép szállítás – Speciális gépszállítás

A speciális gépszállítás, azaz nehézgép szállítás egy külön szakma.
A vállalkozásunk elsősorban erre a feladatra épült. Vállaljuk az ipari gépek teljes skálájában a szállítást daruzást, és ami a legfontosabb az épületen belüli mozgatást telepítést. Nem okoz problémát, sőt kimondottan kihívásnak tekintjük, ha egy gép telepítése bonyolult feladat.

A nehézgép szállítás során a legmodernebb gépszállító eszközökkel dolgozunk, amelyek akár 120 tonnás gépek mozgatásához is megfelelnek. A nehézgép szállítás után a gépek állításához, fektetéshez rendelkezünk összeszerelhető bakdaruval. A nehézgép szállítás folyamatában a nehezebb berendezések vontatásához targonca, illetve több sebességű csörlő áll rendelkezésre. A vukolán és poliuretán kerekekkel felszerelt görgős szettek a legkényesebb burkolaton is megfelelnek Ablakon, vagy más hasonló helyszínen történő beemelésnél fogadószintet építünk ki.

A nehézgép szállítás esetében az általunk jellemzően szállított, telepített gépek: fröccsöntő gép, présgép, fúrógép, marógép, eszterga, síkköszörű, gyalugép, fűrészgép, daraboló,élhajlitó, vágógép, nyomdagép, anyagvizsgáló gépek, élelmiszeripari gépek, megmunkáló központ,lézervágó, stb.