Nehézgép szállítás, konténer szállítás, targonca bérbeadás, daruzás… egy szóval Csigatrans

A Csigatrans, mint szállítással és anyagmozgatással foglalkozó cég, 1988-ban jött létre. Kezdetben építőanyagok szállításával foglalkoztunk, amely feladatokat 1-1 db Zíl, illetve Kamaz tgk.-val oldottunk meg. A páncélszekrény szállítás és gépszállítás tevékenységével a 90-es évek elejétől foglalkozunk.

A páncélszekrény, ipari gép mozgatás-nehéz telepítési körülmények között-, nagy figyelmet és kreativitást igényel. Talán pont ez a két dolog ami miatt úgy döntöttünk, hogy elsősorban az ipari gép szállítás, nehézgép szállítás illetve páncélszekrény szállítás területére helyezzük a hangsúlyt. A gépszállításban eltöltött 18 év alatt, a fejlesztést mindig ere a két dologra összpontosítottuk. Mára szolgáltatásaink közé tartozik az irodakonténer szállítás, raktárkonténer szállítás, nyomdagép szállítás és kazánszállítás is.

A daruzás során használt önrakodó darusautó, illetve emelőhátfalas teherautó típusaink újszerűek, 2006-2007-es évjáratúak. A gépszállítás esetén szükséges hidraulikus tápegységgel ellátott emelőink, görgős papucsaink, csörlőink, akár 120tonnás gépek mozgatásához is megfelelnek. A gépek vontatását, nyomot nem hagyó elektromos targoncával, vagy saját nagy teljesítményű 3 sebességű csörlővel végezzük. Targonca bérbeadás szolgáltatásunknak köszönhetően sokféle problémára tudunk megoldást kínálni az ön igényei szerint.

Jelenleg a piacon sok cég hirdeti, hogy gépszállítás, konténer szállítás tevékenységével foglalkozik, de amelyik szakszerűen csinálja, megfelelő eszközparkkal, az kevés. Képgalériánkat megtekintve, meggyőződhetnek arról, hogy a Csigatrans nem csak hirdeti, hanem csinálja is ezt a szép szakmát. A fentiekben említett munkákhoz természetesen megfelelő biztosítással rendelkezünk. Értékhatár: 40/40millióFt /Generali Providencia/