Konténer szállítás

Szabvány 20 lábas és nem szabvány irodakonténer, raktár konténer szállítás, fuvarozás, daruzás Budapesten és vidéken egyaránt a legkiválóbb módon.

A kisebb súlyú konténer szállítás esetén egy Mercedes tehergépkocsit használunk, amelynek Bp. területén belül, éves behajtási engedélye van a 3,5 t övezetbe is. A nagyobb daruval rendelkező MAN típusú tgk.-val, a problémásabb konténer szállítás is megoldható.

Konténer szállítás során alkalmas típusok, például:

  • nem szabvány, nagyobb súlyú konténer
  • berendezett iroda konténer
  • raktár konténer, amelyek nincsenek kiürítve
  • a konténer messzebbről történő daruzása
  • konténer egymásra helyezése

A konténer szállítás, fuvarozás hétvégén is megoldható.

Raktárkonténer szállítás

Iroda és raktárkonténerek szállítása darus tgk.-val.

Irodakonténer szállítás

Szolgáltatásunk végzésekor azt tapasztaljuk, hogy növekszik a népszerűsége a különböző irodakonténer típusoknak, ami nem meglepő, mert sokféle elvárásnak képesek megfelelni. Az irodakonténer szállítás során ügyfeleink eltérő módokon és más-más igények szerint alakították ki a helyiséget, hiszen ezek az igényes belsőtérrel rendelkező konténerek alkalmasak irodának, tárgyalónak, bemutatóteremnek, de akár még lakóhelynek is. Amennyiben szükségét érzi a komfortérzet a különböző klímaberendezésekkel tovább növelhető, ami az irodakonténer szállítás menetében nem fog akadályt jelenteni.

Az irodakonténer szállítás folyamata alatt nem szükséges kivennie a berendezéseket sem, mert tevékenységünket úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan alkalmazkodjon ügyfeleink igényihez. Ennek köszönhetően a korábban elkészített kellemes környezet a szállítást követően is megmarad.